Hopp til hovedinnhold

Ustekveikja lanserer ny plattform for alle sine bedriftskunder

Vi er stolte av å lansere vår nye og brukervennlige plattform, Min Bedrift, som vil gjøre det enklere å overvåke strømforbruket for din bedrift/boligselskap. Med Min Bedrift kan du effektivisere ditt kundeforhold og holde kontroll på økonomien basert på historiske og fremtidige data.

Publisert 18. jun. 2024
Lesetid: 1 min.
Styret

Tekst og bilder: Ustekveikja Energi

Min Bedrift samler alt du trenger på ett sted! Her er noen av funksjonene du får tilgang til:

 • Samle alle dine kundeforhold på ett sted.
 • Tilgang til alle fakturaer med pdf-kopi, som du enkelt kan laste ned.
 • Se historiske spotpriser for alle prisområder.
 • Oversikt over alle transaksjoner med vår reskontroutskriftfunksjon.
 • Full oversikt over alle bedriftens avtaler, inkludert eventuelle endringer.
 • Utforsk timesverdier for alle anlegg, både inneværende og for de siste tre månedene.
 • Last ned timesverdier samlet for alle anlegg eller for hvert enkelt anlegg, for å optimalisere driften.
 • Har du en forvaltningsavtale vil du også kunne se dine forvaltningsresultater.

Min Bedrift Pluss – Forbedret kontroll over energiforbruket

Min Bedrift Pluss er en utvidet versjon som gir deg de verktøyene du trenger for å håndtere alt som omhandler bedriftens energiforbruk. Med denne løsningen får du blant annet energibudsjett, forbruksanalyse og en detaljert oversikt over alle bedriftens fakturaer.

Linjediagram med tittelen "Mai 2024" som viser svingende priser for ulike områder fra 1. mai til 31. mai, med en forklaring for prissonene NO1, NO2, NO3, NO4 og NO5.

Funksjoner inkludert i Min Bedrift Pluss

 • Detaljert oversikt over historisk forbruksmønster: Forstå hvordan og når energien brukes mest effektivt.
 • Overvåking av forbruksendringer: Løsningen overvåker kontinuerlig endringer i forbruksmønsteret, og gir deg verdifull innsikt for å tilpasse strategien din i sanntid.
 • Grundig markedsanalyse: Få innsikt i fremtidige priser for hvert prisområde, gasspriser i Europa og magasinfyllingen i Norge.

Med Min Bedrift og Min Bedrift Pluss får din bedrift/boligselskap verktøyene som trengs for å optimalisere energiforbruket og redusere kostnadene. Ikke gå glipp av muligheten til å ta kontroll over energibruken. For mer informasjon om Min Bedrift og Min Bedrift Pluss, klikk her og les mer.

Hvorfor velge Ustekveikja Energi?

Ustekveikja er et av strømselskapene med lengst fartstid. Ved å bytte til oss får du en pålitelig, ærlig og kompetent strømleverandør. Vi er opptatt av at du skal føle deg trygg i valget av strømleverandør. I tillegg til rimelig strømavtale er en av våre spesialiteter personlig kundeservice og oppfølging.

BORI-gruppens forvaltede boligselskap har muligheten til å velge en av de beste strømavtalene for bedrifter i Norge. Ustekveikja er ikke bare konkurransedyktige, vi er også lett tilgjengelig på telefon når du trenger oss. Hva venter du på? Bestill nå!

Hvordan bestiller du? Klikk her, og du blir umiddelbart sendt til landingssiden med mer informasjon om strømavtalen og bestilling.

Ønsker du å diskutere alternativene med oss før du tar den endelige beslutningen, er det bare å ringe oss på 32 08 70 00 eller sende oss en e-post på bedrift@ustekveikja.no.

BORI-medlem? Du kan også bestille strøm via oss som privatperson med ditt BORI-medlemskap, klikk her å lese mer om avtalen.

Gode forhold lønner seg!

Flere artikler